SRA-kilpailu Hälvälässä

Hauk ry järjestää SRA kilpailun Hälvälässä sunnuntaina 23.4.2023. Kilpailu on tarkoitettu Hauk:n jäsenyhdistysten jäsenille. Osallistujalla on oltava SRA-kurssi suoritettu ja toimintaturva/vakuutus. Kilpailussa on kiintiöpaikat kullekkin kilpailua rakentamassa olevalle yhdistykselle. Toimitsijakilpailuun hyväksytään 20 kilpailussa toimitsijana toimivaa ampujaa ja pääkilpailuun 30 ampujaa.

Kilpailussa ammutaan 4 rastia, joista kaksi pistoolilla ja kaksi kiväärillä. Minimilaukausmäärä kivääri: 38lks, pistooli: 42lks. Kilpailu on tarkoitettu lähinnä uusille tuomareille ja ampujille. Kilpailun rasteille on varattu laina-aseet kilpailijoille, joilla ei vielä ole omia aseita. Patruunoita laina-aseita varten voi hankkia kisapaikalta. Patruunoiden maksu mobilepayllä tai käteisellä. Patruunoita ei ole saatavana omia aseita varten, vaan pelkästään laina-aseisiin. Osallistumismaksu on 10€.

Aikataulu:
Rastien rakentaminen klo 8-11
Toimitsijakilpailu klo 12-14
Kilpailijoiden ilmoittautuminen ja kisapuhuttelu klo 13. Opastus tauluvaraston kentältä.
Pääkilpailu klo 14-18.

Ilmottautumiset: oskari.lepisto@lres.fi Ilmoita myös tarvitsetko laina-aseita. Paikkoja on rajoitetusti.

LRES kaipaisi kilpailuun myös kaksi toimitsijaa. Jos sinulla on mahdollisuus tulla auttamaan kilpailun järjestämisessä, niin ota yhteyttä.