Liity jäseneksi

Lahden Reserviläiset ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki Suomessa varusmiespalveluksen suorittaneet miehet ja naiset. Kannatusjäseneksi voivat liittyä myös ne, joilla ei ole varusmiespalvelus suoritettuna. Jäsenmaksu on sama sekä varsinaisille että kannatusjäsenille.

Kaikki reserviläisyhdistysten jäsenet ovat myös Reserviläisliiton jäseniä. Helpoiten jäseneksi liittyminen onnistuu täyttämällä liiton jäsenhakulomake, jossa hakija ilmoittaa haettavaksi yhdistykseksi Lahden Reserviläiset ry:n. Voit myös jättää kirjallisen jäsenhakemuksen kenelle tahansa Lahden Reserviläiset ry:n hallituksen jäsenelle. Hallitus käsittelee jäsenhakemuksen seuraavassa kokouksessaan.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksun suuruudesta päätetään vuosittain. Vuonna 2023 jäsenmaksu on 37 €.

Jäsenedut

Reserviläisliitto tarjoaa jäsenyhdistystensä jäsenille monenlaisia etuja. Ajantasaiset tiedot löytyvät liiton sivuilta osoitteesta www.reservilaisliitto.fi/jasenedut.

Lahden Reserviläiset ry tarjoaa liiton etujen lisäksi jäsenilleen muitakin etuja. Yhdistyksellä on mm. omat ampumavuorot Hälvälän ampumarata-alueella. Lisäksi yhdistys voi maksaa osallistumiskuluja erilaisiin ampuma- ja urheilutapahtumiin ja -kilpailuihin sopimuksen mukaan. Yhdistys maksaa osan järjestyksenvalvojakortin suorittamiskustannuksista, mikäli jäsen sitoutuu tekemään määrätyn määrän talkootunteja yhdistyksen hyväksi järjestyksenvalvojana. Lisätietoja näistä eduista saa puheenjohtajalta ja toimialojen vastuuhenkilöiltä.