Liity jäseneksi

Lahden Reserviläiset ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki Suomessa varusmiespalveluksen suorittaneet. Kannatusjäseneksi on mahdollista päästä myös ilman varusmiespalveluksen suorittamista.

Kaikki reserviläisyhdistysten jäsenet ovat myös Reserviläisliiton jäseniä. Helpoiten jäseneksi liittyminen onnistuu täyttämällä liiton jäsenhakulomake, jossa hakija ilmoittaa haettavaksi yhdistykseksi Lahden Reserviläiset ry:n. Muista ilmoittaa myös sotilasarvosi, se nopeuttaa hakemuksen käsittelyä. Voit myös jättää kirjallisen jäsenhakemuksen kenelle tahansa Lahden Reserviläiset ry:n hallituksen jäsenelle. Hallitus käsittelee jäsenhakemukset seuraavassa kokouksessaan.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksun suuruudesta päätetään vuosittain. Vuonna 2024 jäsenmaksu on 38,50 €.

Jäsenedut

Reserviläisliitto tarjoaa jäsenyhdistystensä jäsenille monenlaisia etuja. Ajantasaiset tiedot löytyvät liiton sivuilta osoitteesta www.reservilaisliitto.fi/jasenedut.

Lahden Reserviläiset ry tarjoaa liiton etujen lisäksi jäsenilleen muitakin etuja. Yhdistyksellä on mm. omat ampumavuorot Hälvälän ampumarata-alueella. Lisäksi yhdistys voi maksaa osallistumiskuluja erilaisiin ampuma- ja urheilutapahtumiin ja -kilpailuihin sopimuksen mukaan. Yhdistys maksaa osan järjestyksenvalvojakortin suorittamiskustannuksista, mikäli jäsen sitoutuu tekemään määrätyn määrän talkootunteja yhdistyksen hyväksi järjestyksenvalvojana. Lisätietoja näistä eduista saa puheenjohtajalta ja toimialojen vastuuhenkilöiltä.