Ampumajaosto

Hälvälän ampumaratoja hallinnoi Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry (HAUK). Ampumaratojen käyttö on maksullista. Lahden Reserviläiset ry:n ampumajaoston jäsenet ovat oikeutettuja käyttämään Hälvälän ampumaratoja maksamalla jäsenmaksun ja päiväkohtaisen käyttömaksun tai kausimaksun. Jaostoon kuulumattomat henkilöt voivat käyttää ratoja maksamalla vierailijamaksun. Maksut tilitetään suoraan HAUK:lle. Maksujen suuruus määräytyy vuosittain HAUK:n päätösten mukaisesti.

Ampumaratojen käyttäjillä ja kilpailuihin osallistujilla on oltava ampumaharrastuksen kattava vakuutus/toimintaturva, esimerkiksi Reserviläisliiton toimintaturva: https://www.reservilaisliitto.fi/jasenille/toimintaturva/ tai SAL-lisenssi. Tutustumisluontoisissa tapahtumissa toimintaturvaa ei edellytetä.

Maksut vuodelle 2024

Ampumajaostoon liittymismaksu 30 € (sisältää ensimmäisen vuoden jäsenmaksun)
Jäsenmaksu 10 € / vuosi
Vierailijamaksu 10 € / päivä*, ampumajaostoon kuulumattomille.

* Kattaa kaikki muut paitsi haulikkoradat.

Järjestetyissä harjoituksissa ja kilpailuissa vierailijamaksu on 5 € / päivä (jäsenet, vieraat ja ulkopuoliset).

Vuoden 2024 ampumajaoston jäsenmaksun 10 € voi maksaa Lahden Reserviläiset ry:n tilille 29.2.2024 mennessä. Tilinumero on FI65 1519 3006 1043 72 (Nordea). Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa 20187. Maksu ohjautuu oikeaan paikkaan maksussa näkyvän maksajan nimen mukaan. Jos maksat jonkun toisen puolesta, niin ilmoita siitä: rahastonhoitaja@lres.fi

Pienin ”kausimaksu” on 20 € joka oikeuttaa käyttämään rataa 7 kertaa.
Kesäkausi (1.4.–30.10.) 40 €.
Vuosimaksu 60 €.
Vuosimaksu on ajalle 1.4.-31.3. riippumatta milloin sen maksaa.

Jäsenkortti

Jokaiselle ampumajaoston jäsenelle tehdään jäsenkortti, jonka lunastaminen toteutetaan seuraavasti:

Kortin teko maksaa 2 €. Teknisen toteutuksen vuoksi jokaiseen korttiin on ladattu pienin kausimaksu 20 €, kortti maksaa 22 € (2 € + 22 €). Jos maksat korttia tilatessasi 40 € tai 60 € maksavan kausimaksun, saat ”kaupan päälle” tuon etukäteen ladatun 7 käyttökertaa (20 €).

Kortin voi lunastaa kuittia vastaan ampumaradan valvontakopilta. Yksi henkilö voi lunastaa useamman henkilön kortin (tositteet mukana)

Kortteja jaetaan erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Ampumajaostoon liittyminen

Ampumajaostoon voivat liittyä Lahden Reserviläiset ry:n jäsenet. Ampumajaostoon liitytään maksamalla liittymismaksu 30 € (sisältää ensimmäisen vuoden jäsenmaksun) Lahden Reserviläiset ry:n tilille FI65 1519 3006 1043 72 (Nordea), VIITE 20187. Maksu ohjautuu oikeaan paikkaan maksussa näkyvän maksajan nimen mukaan. Jos maksat jonkun toisen puolesta, niin ilmoita siitä: rahastonhoitaja@lres.fi Jäsenyys on voimassa siitä päivästä lähtien, jolloin maksu näkyy tilillä. Jaoston jäsen voi hankkia jäsenkortin, joka hänen tulee esittää ratavalvojalle aina vieraillessaan radalla.

Jokainen ampumajaoston jäsen on velvollinen ottamaan osaa ampumaratojen valvontaan. Valvontavuoroista sovitaan jaoston johtajan kanssa.

Hälvälän ampumaradan käyttömaksut voidaan maksaa etukäteen HAUK ry:n tilille tai ne voidaan maksaa ratavalvojalle käteisellä. Etukäteen maksettaessa tilinumero on: FI63 5612 1120 5439 51, maksun saaja Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry ja viitenumero on 2192. Maksukuitti mukaan radalle.

Ampumaradan käyttäjien toivotaan rekisteröityvän HAUK:n nettisivuille www.haukry.fi Tulevaisuudessa suurin osa sivujen sisällöstä näkyy vain sivuille kirjautuneille käyttäjille.

Jaoston johtaja

Oskari Lepistö
oskari.lepisto@lres.fi

Jaoston varajohtaja

Jari Hollo
jari.hollo@lres.fi