Joulutulet

Joulutulet on Reserviläisliiton laajin hengellisen toiminnan tapahtuma. Sen järjestää vuositasolla yli 60 liiton jäsenyhdistystä ja piiriä. Joulutulet on kaikille avoin koko perheen tapahtuma, jonka tarkoitus on koota perheitä hiljentymään joulun odotukseen. Tapahtuman sisältö vaihtelee paikkakunnittain. Yleensä ohjelmaan kuuluu tervetulotoivotus, glögi- ja makkaratarjoilu sekä joululaulu ja jouluevankeliumi.

Lahden Reserviläiset ry järjestää joulutulet samanaikaisesti kahdella paikkakunnalla, Lahdessa ja Hollolassa. Lahdessa tapahtuma järjestetään yhdessä Lahden Maanpuolustusnaiset ry:n kanssa. Tapahtuma järjestetään Ämmälässä Niilo Aaltion tilalla. Maantietä pitkin pääsee noin 300 metrin päähän tapahtumapaikasta, ja loppumatka kävellään ulkotulin merkittyä reittiä. Tilaisuus alkaa klo 18.00, ellei toisin ilmoiteta. Hollolassa joulutulet järjestetään yhdessä Hollolan Reserviupseerikerho ry:n kanssa. Tilaisuuden paikka vaihtelee ja ilmoitetaan erikseen.

Joulutulet on hyvä keino hiljentyä joulun viettoon.

Ajo-ohje Ämmälään

Kaupungin suunnasta tultaessa ajetaan reittiä Apilakatu – Orvokkitie – Metsä-Pekkalantie – Lepomäentie – Seppäläntie. Opastuskyltit ovat Orvokkitien, Metsä-Pekkalantien ja Lepomäentien risteyksissä. Perillä on ulkotulet ja opastuskyltti tieltä tapahtumapaikalle.

Huom! Kartassa osoitettu sijainti saattaa poiketa todellisesta jonkin verran.


Näytä suurempi kartta